Menu
Starten

Mobiele App voor Android

Ook voor Android kunnen wij uw eigen mobiele app ontwikkelen. Samen met u nemen we de wensen, eisen en functionaliteit door en zullen vervolgens aan de slag gaan met het ontwerpen en ontwikkelen van de mobiele app voor Android. Wij bezitten ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van Android App's en kunnen al uw wensen realiseren.

 

Mobiele Android Apps zijn de nieuwe marketingtools!

Dankzij de razendsnelle ontwikkeling van de smartphone, maakt ook de ontwikkelingen van mobiele applicaties een enorme groei door. De mogelijkheden van deze applicaties, welke vaak simpelweg "Apps" worden genoemd, zijn eindeloos. De mobiele spelletjes zijn misschien wel de bekendste vormen van een mobiele app. Maar er is veel meer mogelijk, zeker ook op zakelijk gebied!

 

Mobiele App al vanaf € 995,-

Wanneer u denkt dat het laten ontwikkelen van een eigen mobiele app een grote investering vergt, heeft u het mis. Bij Compra kunt u al een eigen mobiele app laten ontwikkelen vanaf € 995,-.  Voor meer informatie over de mogelijkheden van een mobiele app voor uw bedrijf of advies op maat raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

 

Waarom een mobiele App laten ontwikkelen?

Met een mobiele applicatie is het bjivoorbeeld heel eenvoudig om in contact te blijven met uw klanten. U zou bijvoorbeeld via een nieuws-app direct alle nieuwtjes en aanbiedingen via de app naar uw klanten kunnen sturen. Zij zien dit vervolgens direct op hun smartphone verschijnen. De klant kan vervolgens direct uw (mobiele)website bezoeken en wellicht tot aankoop overgaan.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp