Menu
Starten
Cyberaanvallen Ontmaskerd: Zorg dat jou merk niet het volgende doelwit is
Cyberaanvallen Ontmaskerd: Zorg dat jou merk niet het volgende doelwit is

Cyberaanvallen Ontmaskerd: Zorg dat jou merk niet het volgende doelwit is

 

In een wereld waar cybercriminaliteit toeneemt, is het essentieel voor bedrijven om hun merk actief te beschermen. Van subtiele wijzigingen in domeinnamen tot gesimuleerde logo's, de trucs van cybercriminelen worden steeds geavanceerder. Ontdek waarom merkmonitoring in dit digitale tijdperk meer dan ooit nodig is en hoe je jouw merk veilig kunt houden.

 

In de digitale wereld van vandaag wordt het steeds moeilijker om te weten wat echt is en wat nep is. Cybercriminelen gebruiken allerlei trucs, zoals valse websites en misleidende e-mails, om mensen en bedrijven te bedriegen. Een recente onderzoek van 2023 heeft enkele alarmerende feiten aan het licht gebracht over de manieren waarop cybercriminelen opereren.

 

Wat we weten:

 

  1. E-mail: Veel cyberaanvallen gebeuren via e-mails die er echt uitzien, maar dat niet zijn. Deze e-mails leiden vaak naar nep-websites die heel erg lijken op echte bedrijfswebsites.
  2. Nabootsing: Grote merken worden vaak nagebootst. Bijvoorbeeld, in plaats van "rabobank.nl", kan een nepwebsite "rabibank.nl" gebruiken.
  3. CEO-Fraude: Fraude waarbij criminelen zich voordoen als de CEO van een bedrijf is een groeiend probleem en heeft al tot enorme schades geleid, zelfs meer dan andere bekende aanvallen zoals ransomware. 
  4. Diversificatie van aanvallen: Cybercriminelen gebruiken nu, vaak in combinatie met e-mail, ook sms, WhatsApp, en sociale media om mensen te misleiden.

 

Hoe kun je jou merk beschermen?
 

We introduceren een dienst speciaal ontworpen om je merk te beschermen:

 

  • Woordmerk Monitoring: We houden een oogje in het zeil op .nl-domeinen die lijken op jouw merknaam. Zo weet je direct of iemand probeert jouw merknaam te gebruiken.
  • Beeldmerk Detectie: Ziet iemand jouw logo na op hun .nl-website? Wij detecteren het voor je!
  • Alerts: Ontvang wekelijks updates in jouw inbox over verdachte activiteiten die jouw merk betreffen.
  • Contactgegevens: Wil je weten wie achter een bepaald domein zit? Met onze dienst krijg je toegang tot WHOIS contactgegevens.

 

Al deze functies zijn beschikbaar voor een speciale actieprijs van €9,90 per maand voor de eerste 6 maanden. Daarna is het standaardtarief €29,- per maand.

 

In een wereld waar cyberaanvallen steeds geraffineerder worden, is het cruciaal om proactief te zijn en je merk te beschermen. We zijn hier om je daarbij te helpen.

 

Bestellen of meer informatie?

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp