Menu
Starten

Domeinnaam doorsturen

Doorlinken is niets meer dan het automatisch doorsturen van bezoekers van uw domeinnaam naar een andere domeinnaam of een ander IP-adres. U kunt meerdere domeinnamen naar dezelfde website of hetzelfde IP-adres laten verwijzen. Het is tevens mogelijk om e-mail van het ene naar het andere e-mailadres door te sturen. Het doorsturen is inclusief een domeinregistratie bij Compra.


Website doorsturen

Heeft u een website met een vergelijkbare URL als ´www.nietuwbedrijf.nl/naamvanuwbedrijf.html´? Dan is het raadzaam de naam van uw website nog eens te heroverwegen. Het oogt professioneler om een domeinnaam te registreren als ´www.naamvanuwbedrijf.nl´ en deze dan bijvoorbeeld door te laten sturen naar uw website ´www.nietuwbedrijf.nl/naamvanuwbedrijf.html´.


E-mail doorsturen

Hetzelfde geldt voor uw e-mail. Alle e-mail die wordt gestuurd naar bijvoorbeeld info@naamvanuwbedrijf.nl stuurt u eenvoudig door naar een e-mailadres dat u al gebruikt, zoals uwemailadres@nietuwbedrijf.nl.


Hulp nodig bij het doorsturen van uw domeinnaam?

Compra adviseert u graag over het doorlinken van uw domeinnamen. U kunt contact met ons opnemen. Compra zal dan samen met u bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp