Menu
Login

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

Heb je elders een domeinnaam geregistreerd en wil je die graag onderbrengen bij Compra? Wij regelen de verhuizing van het domein eenvoudig en gratis. Wij verhuizen jouw domeinnaam kosteloos naar ons toe, je betaalt alleen de registratiekosten.

Wil je jouw domeinnaam naar ons verhuizen? Dit gaat in enkele eenvoudige stappen:

  • Stel je huidige provider schriftelijk op de hoogte van het feit dat je jouw domeinnaam wilt verhuizen. Op deze manier is je provider op de hoogte en kan zij op die manier haar medewerking verlenen aan de verhuizing.
  • Ga naar de domein verhuizen pagina van Compra en vul daar de benodigde gegevens in en klik vervolgens op ‘versturen’.
  • Indien wij jouw bevestiging ontvangen hebben komen wij voor je in actie.

Voor de verhuizing van je website, bent je zelf verantwoordelijk. Wil je ook een webhosting pakket, bestel dit dan direct bij jouw aanvraag voor domeinverhuizing. Vergeet niet je hosting pakket bij de oude provider op te zeggen en een back-up te maken van je huidige website, zodat er geen data verloren gaat.


Uw website verhuizen?

Indien je naast jouw domeinnaam ook je website wilt verhuizen zorgen wij ervoor dat tijdens de verhuizing je site online blijft. Hiervoor vragen wij je contact met ons op te nemen, zodat wij je exact kunnen adviseren over de mogelijkheden om je site zonder ´downtime´ over te zetten.


Waar moet u aan denken bij het verhuizen van uw domeinnaam?

Let er bij de verhuizing van een domeinnaam op dat je de verhuizing van een .nl domein indient op dezelfde naam als de naam waarop het domein staat geregistreerd bij de SIDN (www.sidn.nl). Indien je een .com, .net, .org of .info domeinnaam wilt verhuizen:

Indien je een .com / .net / .org / .info domeinnaam wilt verhuizen:

  • Vraag bij de huidige provider de ´authorisatiecode´ op
  • Laat de huidige provider de ´Registrar Lock´ verwijderen

Hulp nodig bij het verhuizen van uw domeinnaam?

Compra adviseerd je graag over de beste manier voor verhuizing van jouw domeinnamen voor jouw organisatie. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Compra zal dan samen met je bekijken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp