Menu
Starten

Adverteren op Google voor meer bezoekers en omzet

Met onze adverteren op Google abonnement kan je gehele marketing via Google Adwords laten verzorgen.

  • Flexibel, per maand betalen en opzeggen
  • Gemak, zowel ontwerp als plaatsing
  • Bijhouden van de voortgang
  • Maandelijks overzichtelijke rapportages
  • Campagne is exclusief advertentiebudget

Adwords campagne opzetten en optimaliseren

Om het maximale rendement uit jouw Adwords budget en campagne te halen kan je ons inschakelen om je campagne op te zetten, bij te houden en verder te optimaliseren voor een zo hoog mogelijke conversie en zo laag mogelijke kosten. Wij helpen je daarnaast ook bij het kiezen van de juiste zoekwoorden waar de Adwords Campagne op gericht moet worden.

Wat is Google Adwords?

Met Google Adwords kan je betaalde advertenties laten tonen bij de zoekresultaten. Deze betaalde advertenties zet je in bij bepaalde zoektermen. Dit betekend dat wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld "hondenriem", je kan instellen dat je advertentie bij dat zoekwoord wordt getoond.

Er zijn drie verschillende type advertenties die u kunt laten:

  • Tekstadvertenties (zijn de meest gebruikte)
  • Beeldadvertenties in de vorm van banners
  • Richmedia-advertenties zoals animaties met geluid 

Het is aan te raden te experimenteren welk type advertentie voor je de hoogste conversie oplevert, met andere woorden, op welke advertentie wordt het meeste geklikt en levert je de meeste verkopen op. Dit is belangrijk om bij te houden, aangezien je een bedrag per keer dat iemand op je Adwords advertentie klilkt moet betalen.

Kosten van Google Adwords

Google Adwords werkt op basis van CPC (Cost per Click), je betaald een x-bedrag per keer dat iemand op je advertentie klikt. De hoogte van deze CPC hangt volledig af van het zoekwoord en hoeveel andere adverteerders er op dat zoekwoord bieden. De kosten van een klik varieren tussen een paar cent tot enkele euro's, afhankelijk van het onderwerp van je zoekwoord. Adwords laat namelijk van de hoogste bieders de advertentie zien. Hoe hoger je dus per woord maximaal biedt, hoe groter de kans is dat je advertentie als eerste wordt getoond.


Adverteren op Google vanaf € 380,- per maand

Compra biedt een Online Markering Consultancy Adverteren op Google abonnement vanaf € 380,- per maand aan. Het Online Marketing Consultancy abonnment is aan te vullen met Zoekmachine optimalisatie en Conversie optimalisatieDeze abonnementen zijn na 6 maanden flexibel, per maand betalen en opzeggen. Natuurlijk adviseren wij onze abonnementen Business Hosting en een SSL Certificaat als fundatie om beter te worden gevonden.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp