Menu
Starten

Content Marketing

Met onze Content Marketing Service heb je geen omkijken meer naar je content op internet en social media.

 • Flexibel
  Per vier weken betalen en opzeggen.
 • Goede content
  Goede content op de social media, je website en in je wekelijkse nieuwsbrief
 • Tijdbesparend
  Werkt tijdbesparend, maar je blijft online wel dagelijks in beeld

 

Goede content op Internet

Wij verzorgen dagelijks content voor je op de social media, één keer per week plaatsen we een artikel op je website en wekelijks versturen we een nieuwsbrief uit naam van jouw bedrijf.

 

Waarom gebruikmaken van onze Content Marketing?

Goede content marketing biedt voordelen voor je bedrijf. Jouw website wordt bijvoorbeeld vaker bezocht en het aantal vragen van potentiële klanten neem toe. Maar het ontbreekt veel ondernemers aan tijd om zelf de content marketing te verzorgen, of in elk geval het niveau te halen dat zorgt voor positieve respons. Het inhuren van ghost writers en andere mensen vragen om iets voor je website te schrijven en te publiceren, brengt risico’s met zich mee. Het zou zo maar kunnen dat er dan meningen en informatie uit je naam op uw website of op de social media worden gepubliceerd die totaal indruisen tegen wat je normaal zou zeggen. Onze Content Marketing Service is gebaseerd op jouw ervaringen en expertise. Bovendien krijg je alle uitingen eerst nog te zien voordat het wordt geplaatst. Zonder risico en zonder veel gedoe zorgen wij dat de reputatie en positie van je en je bedrijf groeit, waardoor je meer verzoeken van potentiële klanten krijgt, meer bezoekers op je website en dat je ook op de social media in positieve termen dagelijks van zich laat horen.

 

Hoe werkt onze Content Marketing?

Onze Content Marketing Service gaat uit van periodes van vier weken. In die periode ben je één keer een uur kwijt voor een gesprek met onze content specialisten. Daarna krijg je alle teksten en social media uitingen ter goedkeuring te zien. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Aan de ene kant ben je er nauwelijks tijd aan kwijt, zodat je je volledig op jouw core business kunt blijven focussen. Aan de andere kant ben je verzekerd van goede content op jouw website, dagelijks berichten op Twitter, LinkedIn en Facebook en een wekelijkse nieuwsbrief.

 

 • In week 1 heb je een gesprek van ongeveer een uur met onze content specialisten.
 • In week 2 zijn onze specialisten bezig met het schrijven van de content.
 • Via een speciale login kan je in week 3 de content zien en eventueel suggesties doen die onze specialisten in de uitingen worden verwerkt. Als je zelf zaken wilt aanpassen, lopen onze specialisten de teksten nog één keer na. In deze week moeten de teksten ook worden goedgekeurd.
 • Onze specialisten zetten in week 4 de goedgekeurde content gereed om volgens een vastgesteld schema te publiceren. In week 5 worden de teksten gepubliceerd en gaat de eerste nieuwsbrief de deur uit. Tevens heb je weer een gesprek met onze specialisten voor de volgende cyclus. Week 5 staat in dat geval weer gelijk aan week 1.

Het abonnement op onze Content Marketing Service geldt voor vier weken. Natuurlijk kan je meteen kiezen voor een langere periode. Tussentijds stopzetten, bijvoorbeeld als je op vakantie bent of als je  bedrijf gesloten is, is mogelijk. Gedurende vier weken (of langer als je dat wenst) worden alle activiteiten gestaakt, totdat je besluit dat het weer tijd is om een nieuwe periode van vier weken in te zetten.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp