Menu
Starten

Conversie optimalisatie om van een bezoeker een klant maken

Compra is gespecialiseerd in resultaatgerichte websites. Sites die daadwerkelijk wat opleveren! Met behulp van de juiste tools krijg je de juiste bezoekers op je website. En met de kennis en ervaring van Compra wordt die bezoeker een klant.

Inzicht in sterkte en zwakke punten van je website

Met een regelmatige conversie-analyse kun je tijd én geld besparen. Je krijgt inzicht in de sterke en zwakke punten van je website. Ook zet zo’n analyse je op het juiste spoor. Wil je meer bezoekers? Maak gebruik van social media. Wil je dat bezoekers langer op je website blijven? Ga bijvoorbeeld bloggen. Trends komen en gaan, met de juiste kennis speel je daar op in.


Conversie optimalisatie vanaf € 380,- per maand

Compra biedt een Online Markering Consultancy Conversie optimalisatie abonnement vanaf € 380,- per maand aan. Het Online Marketing Consultancy abonnment is aan te vullen met Zoekmachine optimalisatie en Adverteren op Google.  Deze abonnementen zijn na 6 maanden flexibel, per maand betalen en opzeggen. Natuurlijk adviseren wij onze abonnementen Business Hosting en een SSL Certificaat als fundatie om beter te worden gevonden.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp