Menu
Login
Merkenbureau Abcor
Merkenbureau Abcor

Abcor is dat andere merkenbureau

"Veel ondernemers zitten boven op een schatkist zonder zich dit zelf te realiseren."
Mr. Th W. van Leeuwen, Partner merkenbureau Abcor

 

 

De uitdaging

Merkenbureau Abcor wil haar corporate website opnieuw laten ontwikkelen, zodat deze aansluit op de nieuwe ontwikkelingen op internet. De nieuwe site dient de positionering van het kantoor uit te ademen: dat andere merkenbureau. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Abcor haar gezicht laat zien met een eigentijdse corporate website, die een duidelijke en onderscheidende propositie neerzet?

 

De oplossing

Naast de persoonlijke klik geeft kennis van zaken en vernieuwend bezig zijn de doorslag bij het maken van de keuze voor een kantoor. Daarom heeft Compra op dit idee het concept 'dat andere merkenbureau' in de website gebouwd. De corporate site laat zien welke expertise Abcor heeft en communiceert haar kennis op een eigen en andere wijze dan haar concurrenten. Zelfs het internetadres https://merkenbureau.abcor.nl is anders. Het is een beveiligde website en laat direct de kernactiviteiten van Abcor zien.

 

Het resultaat

Compra is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de website. De website is snel en wordt perfect op mobiel weergegeven. Het resultaat is een waardige en onderscheidende online aanwezigheid van merkenbureau Abcor.

Compra B.V.
Postbus 1
2300 AA Leiden
071-3410161
info@compra.nl
KvK-nummer 59325747

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een glashelder voorstel in jouw e-mailbox? Liever eerst een kostenindicatie? Bel of app 071-3410161. Natuurlijk kan je ook mailen naar info@compra.nl.

Wij behandelen alle informatie vertrouwelijk.