Menu
Starten

Let's Update maakt uw WordPress-website updaten eenvoudiger dan ooit.

Let's Update identificeert de benodigde wordpress updates, simuleert ze en past ze toe op je website. WP update zou je site niet meer goed werken? Je krijgt een melding en je kan de juiste aanpassingen uitvoeren voordat de hel losbreekt. Laat je website altijd goed werken met Let's Update.

 • Geautomatiseerde updates
  Let's Update kijkt voortdurend naar nieuwe updates en werkt je WordPress, plugins en thema's automatisch bij, waarbij eerst de update-resultaten op een kloon van je website controleren.
 • Slimme geautomatiseerde tests
  Na het uitvoeren van de update op een kloon van je website, test Let's Update je WordPress automatisch op zoek naar bugs, fouten en weergaveproblemen.
 • Altijd de leiding
  Je wordt op de hoogte gebracht van de resultaten van de tests. Je website updates worden nooit toegepast op de productie als de geautomatiseerde regressietesttool vaststelt dat uw site kapot is na het uitvoeren van de testupdate.

Let's Update voor 60,- per jaar en eenmalig 95,-

De Let's Updates-functie voor WordPress analyseert je WordPress-updates, identificeert de wijzigingen en beslist of ze worden uitgevoerd, zonder je website te breken. Of informeert je eenvoudigweg over een potentieel gevaarlijke update. Dankzij automatisering door AI en machine-learning. De kosten van bovengenoemde Let's Update dienstverlening zijn 60,- per jaar en eenmalig 95,-. De belangrijkste functies zijn:

 • Zowel handmatige als automatische updates worden ondersteund.

 • Let's Update kloont de website en test de update op een kloon zonder de website te beïnvloeden.

 • Let's Update service analyseert de update, identificeert de wijzigingen en beslist of de update op een website moet worden uitgevoerd.

 • De website wordt niet beïnvloed totdat de update door de gebruiker is bevestigd (handmatige update) of geen nieuwe problemen introduceert (automatische update).

 • Let's Update zijn beschikbaar voor WordPress core, plugins en thema's.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp