Menu
Login

Gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde webshop

Uw eigen webshop starten is erg gemakkelijk dankzij onze zeer gebruiksvriendelijke online webwinkelmodule. Het beheer is bijzonder eenvoudig en u hoeft geen software te installeren. U kunt zelf snel producten, productgroepen, omschrijvingen en afbeeldingen toevoegen in uw winkel. Technische kennis is niet vereist.

 

Voordelen webshop

Een professionele webwinkel heeft als voordeel dat deze weinig onderhoud nodig heeft en wanneer deze gebruiksvriendelijk is meer verkopen genereert. Een goed ontwikkelde webshop zorgt ervoor dat de bezoeker snel en makkelijk kan vinden wat hij of zij zoekt. De producten moeten netjes en duideiljk worden getoond met de bijbehorende productbeschrijving. Een netjes en helder vormgegeven winkelmand zorgt ervoor dat het het makkelijker is om af te rekenen, wat zorgt voor meer verkopen. Daarnaast zijn de verkoopresultaten hoger want de kosten van een webwinkel zijn op de lange termijn laag en daardoor is de winstmarge hoger.

 

 

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een glashelder voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een kostenindicatie? Bel 071-3410161 of mail h.rietkerk@compra.nl


Wij behandelen alle informatie vertrouwelijk.