Menu
Starten

Je website perfect op mobiel

Het gebruik van mobiel internet is erg groot en niet meer weg te denken. Steeds meer mensen gebruiken naast hun computer een laptop, tablet en smartphone om je website te bekijken. Dat heeft natuurlijk een impact op hoe zij de website gebruiken. Het is dus niet meer de vraag of je het moet doen, maar hoe je het moet doen.

 

Responsive design

In het mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met responsive design zorgen wij ervoor dat jouw site zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van uw bezoeker. De bezoeker krijgt de website dus altijd op de meest duidelijke manier gepresenteerd. Daarmee komt uw boodschap beter over. En dat draagt natuurlijk bij aan het gewenste resultaat. 

 

Je eigen mobiele App

Een andere oplossing is het gebruik maken van App. Je kan kiezen uit een web app of een native app. Een native app werkt op een platform, bijvoorbeeld iphone, ipad of andriod. Dus moet je voor elk platform een aparte app laten maken. Een goedkopere manier is om een web app te laten ontwikkelen.

 

Klaar voor een mobiele website?

Graag kijken wij of je website klaar is voor mobiel gebruik. Als specialist malken wij graag een offerte of maken wij tijd voor voor een afspraak. Neem dierct contact op voor een afspraak.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp