Menu
Starten

Presenteer je bedrijf met een prachtig webdesign

Een website moet naast functioneel en resultaatgericht ook onderscheidend zijn. Aansprekende afbeeldingen, heldere indeling en een sfeer die perfect aansluit bij je bedrijf. Elke website die we bouwen maken wij op maat op in een van onze tijdloze designs. De gebruikersvriendelijke en moderne website wordt in jouw huisstijl opgemaakt.

 

Doel van je website

Vanaf het begin is het belangrijk om het doel van de website duidelijk te hebben. Wat wil je bereiken met je website? Wat spreekt de doelgroep aan?Onze webdesigners combineren de antwoorden op deze vragen in combinatie met de huisstijl van je bedrijf. Natuurlijk in een perfect samenspel. Want pas als het ontwerp iedereen aanspreekt is de deze fase geslaagd.

 

Call-to-action op je website

De website krijgt een opbouw en navigatie die bezoekers aanspreken. Daarnaast is het van belang om die bezoekers aan te zetten tot actie. Bijvoorbeeld door het bestellen van een product of dienst, het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte. Kortom ervoor zorgen dat de website bijdraagt aan het succes van je onderneming.

 

Nieuwste technieken

Bezoekers van je website kijken niet alleen via een computer naar je website. Steeds meer kijken zij met hun iPad of mobiele telefoon naar je site. Wij zorgen ervoor dat je website perfect wordt weergegeven op alle (mobiele) apparaten. Het maakt niet meer uit op welk apparaat ze je website bezoeken.

 

Onze trots

Wij zijn bijzonder trots op ons werk en onze klanten. Dit zien wij door de langdurige samenwerkingen met onze klanten. Kies ook voor de designers van Compra. Maak een afspraak of vraag een persoonlijke offerte aan.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp