Menu
Starten
De toekomst van je WordPress-site: Waarom upgraden naar PHP 8 cruciaal is
De toekomst van je WordPress-site: Waarom upgraden naar PHP 8 cruciaal is

De toekomst van je WordPress-site: Waarom upgraden naar PHP 8 cruciaal is

 

In een snel evoluerend digitaal landschap is het essentieel om vooruit te blijven lopen. Met de naderende overgang naar PHP 8 en de noodzaak om je database bij te werken, wordt het tijd om je WordPress-website een welverdiende boost te geven. Ontdek waarom deze stappen niet alleen je website optimaliseren, maar ook een fundament leggen voor toekomstige groei en veiligheid.

 

Vanaf 1 december 2023 maken alle websites op onze servers een cruciale verschuiving: de definitieve overgang naar PHP 8, de nieuwste en veiligste versie van deze veelgebruikte scripttaal. Tegelijkertijd is het updaten van je database een andere essentiële stap om ervoor te zorgen dat je website niet alleen blijft functioneren, maar ook aan de top van zijn mogelijkheden presteert.

 

Waarom is deze upgrade belangrijk?

 

  1. Snelheid en Prestaties: PHP 8 brengt tal van verbeteringen met zich mee die de snelheid en algehele prestaties van je website zullen verbeteren.
  2. Database Compatibiliteit: Met de constante evolutie van technologie, is het bijhouden van de databaseversie van vitaal belang om ervoor te zorgen dat je website soepel draait en compatibel blijft met andere systemen en plugins.
  3. Veiligheid: Nieuwere versies komen met verbeterde beveiligingsmaatregelen die je website beschermen tegen potentiële dreigingen en aanvallen.

 

In deze context hebben we een uitgebreide service samengesteld om WordPress-websites te controleren en te optimaliseren. Voor slechts €95,- kun je profiteren van deze eenmalige, uitgebreide controle, die het volgende omvat:

 

  • Upgrade naar PHP 8
  • Databaseversie-update
  • Controle en update van de WordPress-kern
  • Controle, test en update van plugins
  • Evaluatie volgens de laatste standaarden van snelheid en veiligheid

 

Geen verrassingen! Als er tijdens onze controle blijkt dat er extra werk nodig is om je website goed te laten functioneren, zullen we je vooraf op de hoogte brengen van de aard van het werk en eventuele extra kosten.

 

Als eigenaar van een WordPress-website is het nu het ideale moment om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat je website is voorbereid op de toekomst. Het gaat niet alleen om bijblijven met technologische trends, maar ook om het garanderen van een naadloze gebruikerservaring en het beschermen van je digitale activa.

 

Voor vragen of om gebruik te maken van onze optimalisatieservice, kun je eenvoudig reageren op dit bericht of contact opnemen via onze contactgegevens. We zijn hier om je website naar een hoger niveau te tillen en je te helpen zich aan te passen aan de steeds veranderende digitale landschap.

 

Afspraak maken of contact opnemen?

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp