Menu
Starten

E-MAIL

Professionele e-mail

Het is tijd om jouw bedrijf officieel te maken. Versterk jouw merk met je eigen domein en professionele e-mail. E-mailen vanaf je eigen domein voor 10,- per maand.


Starten

Professionele e-mail van Google Workspace

E-mail @ Jouw Domein

Via onze samenwerking met Google kun je e-mailadressen maken voor jouw op maat gemaakte domeinnaam met Google Workspace. Bouw vertrouwen op bij jouw klanten met professionele e-mailadressen zoals katie@jouwdomein.com.

Zakelijke Beveiliging

De toonaangevende beveiliging van Google, spambeveiliging en automatische back-ups beschermen jouw bedrijfsgegevens. Betrouwbare servers garanderen een uptime van 99,9% en houden je op de hoogte met realtime meldingen.

Hulpmiddelen

Met Google Docs, Sheets en Presentations is het delen van bestanden voor input nog nooit zo eenvoudig geweest. Bewerk in realtime met teamgenoten en bereik jouw eindproduct nog sneller. Doe mee aan een videohangout of chat rechtstreeks met een klant vanuit je inbox.

Altijd Beschikbaar

Jouw e-mail en bestanden zijn altijd toegankelijk vanaf elk apparaat. Je kunt zelfs offline content lezen, opstellen en bewerken en verzenden zodra je verbinding hebt.

Cloudgebaseerde Opslag

Jouw e-mails en bestanden kunnen worden opgeslagen in de cloud en worden geopend vanaf elk apparaat. Maak je nooit meer zorgen over het opslaan of back-uppen van berichten of documenten.

E-mail hosting (Google)

E-mailen vanaf je eigen domein via Google Workspace voor 10,- per maand.

Bestellen

Laat ons je dream team zijn.

We helpen je graag.Your one page website

We kennen het web.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, hebben wij het een en ander geleerd over websites en hoe ze voor je bedrijf kunnen werken.

We zien je graag gelukkig.

Wanneer je kiest voor onze e-maildiensten, wordt je deel van ons team. Wij werken met je samen tot we jou visie hebben bereikt of overtroffen.

We weten dat je tijd waardevol is.

Onze taak is je e-mail. Je technisch team zal snel achter de schermen werken om het voor elkaar te krijgen, zodat je je kunt blijven concentreren op het runnen van je bedrijf.


ALL-IN-ONE

Klaar om te starten?

Domein. Website. E-mail.

Laat ons je helpen met het opzetten van je online aanwezigheid voor: domein, website en e-mail, zodat je jouw producten, diensten, bedrijf en verhaal effectief kunt verkopen.


STARTEN
Your onepage website Team

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp