Menu
Login

Blog

Het laatste nieuws over domeinen, websites, social media, marketing, klanten en natuurlijk Compra.

Vacature PHP Developer

Als PHP Developer bij Compra zorg je ervoor dat je websites maakt waar gebruikers van houden. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

lees verder

Website met 2 jaar hosting voor 395,-

Website laten maken? Een website zonder poespas, een website van deze tijd en die perfect je bedrijf, product of event op het Internet laat zien.

lees verder

Gegevens bij veel websites niet goed beveiligd

Bij 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites (exclusief webshops) die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde.

lees verder

Meer domeinen gekoppeld aan eenvoudige website

Door een toename in het aantal online website builders worden ongebruikte domeinnamen steeds vaker gekoppeld aan eenvoudig vorm te geven websites.

lees verder

Zzper heeft baat bij website

Recente cijfers tonen aan dat ZZPers met een website gemiddeld zeventien opdrachten per jaar binnenhalen en hiermee een extra omzet van 22.500,- genereren.

lees verder

Gratis pizza, de kracht van het internet!

Gratis kennis, advies en pizza. Woensdag 12 oktober om 16:30 (inloop vanaf 16:00) tot 18:00, Kasteel 't Huys Dever in Lisse.

lees verder

Google gaat web surfen veiliger maken

Google gaat in Chrome aangeven of een website veilig is. Maak je website veilig en zorg dat je website geschikt wordt voor de toekomst.

lees verder

.SHOP domein voor online en offline winkels

Kies .shop als speciale internetadres dat kort, gemakkelijk te onthouden en van deze tijd is voor jouw online of offline winkel.

lees verder

Google geeft snelle en veilige websites voorrang

Maak je website razendsnel! Meer bezoekers en meer business door razendsnelle en superveilige website.

lees verder

Meer bezoekers en omzet via je website?

Dat kan, door goed vindbaar in Google te zijn, direct in de topresultaten van Google te staan en de effectiviteit van je website te verhogen.

lees verder

One Page Website zelf maken

ONEPAGE.WEBSITE is een gebruikersvriendelijk One Page Website Builder van Compra.

lees verder

UK domein actief

De registratie van de verkorte .UK domeinnaam is gestart. Registreer nu een eigen .UK domein.

lees verder

Content is king!

Content marketing moet deel uitmaken van de marketingstrategie! Content is king!

lees verder

Stop met het schieten van losse flodders!

Goede content is zeer zeker belangrijk, maar alleen goede content is niet genoeg. Zonder online strategie zit u alleen maar met digitale losse flodders te schieten. Stop met het schieten van losse flodders!

lees verder

Ondernemers, ga allemaal op zoek naar goede content!

Ondernemers, ga allemaal op zoek naar goede content! Ondernemers, ga allemaal op zoek naar goede content!

lees verder

Content marketing is de trend voor 2013

Content marketing moet deel uitmaken van jouw marketingstrategie. Het is een manier om jouw bedrijf op een laagdrempelige en kwalitatieve manier op de kaart te zetten.

lees verder

Laat uw klanten voor u werken!

Door uw social media op de juiste wijze te benutten, kunt u de macht van uw bedrijf vergroten. Hoe? Door uw klanten voor u te laten werken! Laat uw klanten voor u werken!

lees verder

Help! Ik heb een Facebook pagina!

Voor zakelijke doeleinden heeft Facebook dan ook een enorme potentie. Hier vindt u immers uw klanten! Help! Ik heb een Facebook pagina!

lees verder

Hup ondernemers, allemaal aan de mobiele websites!

Een mobiele website voor extra commercie. Waarom geven grote bedrijven meer geld uit aan mobiele website? Hup ondernemers, allemaal aan de mobiele websites!

lees verder

iPhone App: Sexy en slim

iPhone applicatie een makkelijke en goedkope manier om klanten service te bieden en om uw merk onder de aandacht te brengen bij uw klanten. iPhone App: Sexy en slim

lees verder

Twitter is te groot om te negeren!

Twitter is niet meer weg te denken als belangrijk communicatiemedium en onmisbare marketing tool. Twitter is te groot om te negeren!

lees verder

Facebook voor klanten, klanten en nog meer klanten

Facebook weet alles van haar gebruikers en kan die op maat bedienen. Het is een almaar groeiende advertentiemachine. Hoe je als ondernemer klanten binnen kunt harken via Facebook?

lees verder

Scannen is business! - Consumenten zijn er klaar voor...

In de online wereld waar de consument zijn eigen informatie zoekt is steeds groter. Wat vroeger normaal was, is nu totaal achterhaald. De communicatiewereld is volop in beweging.

lees verder

Gamification, het creeren van webjunkies

Hoe websites gebruik maken van tactieken in video games om pageviews en verkoop te verhogen. Gamification in de website voor het maken van webjunkies

lees verder

De macht van sociale media

De rol van social media neemt dan ook duizelingwekkend toe. Social media zoals facebook, hyves, twitter en youtube zijn hot.

lees verder

Meten is weten is meer geld

Het succes van een website wordt in hoge mate bepaald door de positie bij Google. Zoekmachine optimalisatie direct bij het bouwen van de website

lees verder

Tikfouten zijn Big Business

Het bewust registreren van fout getikte domeinnamen en zodoende meeliften op de bekendheid van andere websites heet typosquatting. Wat is Typosquatting- Typefoutkraken of URL-Gijzelen?

lees verder

De macht van de evolueerde consument

Transparantie op Internet maakt de consument tot een zware tegenspeler voor de alleswetende verkoper. De consument krijgt macht en met een muisklik direct inzicht in een hele branche.

lees verder

Mobiel Internet, communicatie, internet en automatisering als een geheel

E-commerce specialist over hoe mobiel internet de omzet kan vergroten. Mobiel Internet, communicatie, internet en automatisering als een geheel.

lees verder

E-commerce: versimpel de zaken en maak meer winst

Het hele verkoop proces loopt via de eigen virtuele winkel en de activiteiten worden gedaan door enerzijds de consumenten anderzijds de leverancier. De grote voordelen van E-commerce Just-In-Time.

lees verder

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een glashelder voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een kostenindicatie? Bel 071-3410161 of mail h.rietkerk@compra.nl


Wij behandelen alle informatie vertrouwelijk.