Menu
Starten

Blog

Het laatste nieuws over domeinen, websites, social media, marketing, klanten en natuurlijk Compra.

De toekomst van je WordPress-site: Waarom upgraden naar PHP 8 cruciaal is

In een snel evoluerend digitaal landschap is het essentieel om vooruit te blijven lopen. Met de naderende overgang naar PHP 8 en de noodzaak om je database bij te werken, wordt het tijd om je WordPress-website een welverdiende boost te geven. Ontdek waarom deze stappen niet alleen je website optimaliseren, maar ook een fundament leggen voor toekomstige groei en veiligheid.

lees verder

Cyberaanvallen Ontmaskerd: Zorg dat jou merk niet het volgende doelwit is

In een wereld waar cybercriminaliteit toeneemt, is het essentieel voor bedrijven om hun merk actief te beschermen. Van subtiele wijzigingen in domeinnamen tot gesimuleerde logo's, de trucs van cybercriminelen worden steeds geavanceerder. Ontdek waarom merkmonitoring in dit digitale tijdperk meer dan ooit nodig is en hoe je jouw merk veilig kunt houden.

lees verder

Wat kost een domein? Een overzicht van de belangrijkste kostencomponenten

Als je een website wilt bouwen, is het kiezen van een domeinnaam een belangrijke stap. Een domeinnaam is het adres van je website, zoals compra.nl. Maar wat zijn de kosten voor het registreren van een domeinnaam en wat zijn de andere kosten die komen kijken bij het hebben van een domein? In deze blogpost geven we een overzicht van de belangrijkste kostencomponenten.

lees verder

Welk type website past bij jouw onderneming? Gebruik deze beslisboom om de

Als ondernemer is het kiezen van het juiste type website van cruciaal belang voor je online succes. Er zijn verschillende soorten websites die elk een ander doel dienen en het is belangrijk om te begrijpen welk type website het beste bij jouw onderneming past. In deze blogpost bespreken we de verschillende soorten websites, van zakelijke websites tot portfolio websites, en bieden we een handige beslisboomdiagram.

lees verder

Wat kost online marketing? Een overzicht van de kosten van online marketing

Als ondernemer is het begrijpelijk dat je je afvraagt wat de kosten zijn van online marketing. Het is namelijk een belangrijk aspect van het laten groeien van je bedrijf en het aantrekken van nieuwe klanten. Het is echter ook een investering en het is daarom belangrijk om te begrijpen welke kosten hiermee gemoeid zijn en hoe je deze kosten kunt beheersen.

lees verder

Hoe kies je het juiste domein voor jouw website? Een checklist en 4 tips.

Het kiezen van een domein voor je website kan een lastige taak zijn, vooral als je nog niet veel ervaring hebt met het opzetten van een website. Het domein is het adres van je website op het internet en het is belangrijk om er een te kiezen die past bij jouw merk of bedrijf. In deze blogpost vind je een handige checklist en vier tips om je te helpen het juiste domein te kiezen voor jouw website.

lees verder

Domeinfraude bij transportbedrijf Schopman Transport: voorkom domeinfraude

Op een dag ontving Schopman Transport een verdachte mail op de planning. De mail leek afkomstig te zijn van het transportbedrijf zelf en vroeg of er nog lading was die meegenomen kon worden. Het bleek echter om identiteitsfraude te gaan, waarbij het afzenderadres slechts één letter verschilde van het echte e-mailadres. Door het monitoren van domeinnamen die lijken op je eigen merknaam, kan je snel reageren op verdachte activiteiten en fraude voorkomen.

lees verder

Wat kost een website? Begrijp de kosten en bespaar geld als ondernemer

Als ondernemer is het begrijpelijk dat je je afvraagt wat de kosten zijn van het maken en onderhouden van een website. In de huidige digitale wereld is een professionele website een must-have voor elk bedrijf, maar de kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. In deze blogpost zullen we de verschillende componenten bespreken die de kosten van een website bepalen.

lees verder

Hoe je jouw merk beschermt in het digitale tijdperk: een gratis ebook

In het digitale tijdperk is het beschermen van je merknaam en logo een belangrijke uitdaging geworden voor bedrijven. Met de toename van online activiteiten, inclusief sociale media en e-commerceplatforms, zijn er meer kansen voor merkinbreuk en het gebruik van jouw merk door anderen. Het ebook "Hoe bescherm je je merk in het digitale tijdperk?" biedt praktische stappen en tips voor het bewaken van je merknaam en logo en het nemen van actie bij merkinbreuk.

lees verder

Boost je bedrijf met online marketing

Online marketing is een term die de afgelopen jaren steeds meer in populariteit is gestegen. Met de opkomst van het internet is het belangrijk voor ondernemers om zich te verdiepen in online marketing. In deze blogpost zullen we uitleggen wat online marketing inhoudt en waarom het belangrijk is voor ondernemers. Daarnaast geven we enkele eenvoudige tips en tricks om succesvolle online marketingcampagnes op te zetten.

lees verder

Hoe familiebedrijf Menken Orlando slachtoffer werd van domeinnaamfraude

Helaas werd het familiebedrijf Menken Orlando, een groothandelbedrijf, het slachtoffer van domeinnaamfraude. Dit soort fraude kan elk bedrijf overkomen, ongeacht de grootte of de branche waarin ze opereren. In deze blog delen we de ervaring van Menken Orlando en geven we waardevolle tips om uw bedrijf te beschermen tegen dit soort frauduleuze activiteiten.

lees verder

Welke online marketingstrategie kiezen? Handige checklist voor ondernemers

Als ondernemer weet je dat online marketing een belangrijk onderdeel is van je marketingstrategie. Maar met zoveel verschillende opties kan het kiezen van de juiste online marketing een uitdaging zijn. In deze blogpost bieden we een handige checklist voor ondernemers om te beslissen welke online marketingstrategieën het beste passen bij hun bedrijf.

lees verder

Wat is een website? Alles wat je moet weten als ondernemer

Als ondernemer is het belangrijk om een sterk online aanwezigheid te hebben en een website is een fundament hiervan. In deze blogpost leer je alles over wat een website precies is, hoe je er een kunt maken en onderhouden en hoe het je onderneming kan helpen groeien. Leer alles over de basis van een online aanwezigheid en hoe je er gebruik van kunt maken voor je bedrijf.

lees verder

Hoe een domeinnaam kan bijdragen aan de groei van je onderneming

Als ondernemer is het belangrijk om een sterk online aanwezigheid te hebben. Een van de eerste stappen hierin is het registreren van een domeinnaam. Een domeinnaam kan bijdragen aan de groei van je onderneming door het versterken van je online identiteit, het opbouwen van een professionele reputatie, het verhogen van je zoekmachine ranking en het behouden van je domeinnaam.

lees verder

Waarom is online marketing nu zo belangrijk? - 10 kansen voor je bedrijf

Online marketing biedt veel kansen voor uw bedrijf, zoals versterking van online aanwezigheid, groter bereik, meer leads genereren, verhogen van omzet, inzicht in klanten, versterking zichtbaarheid in zoekmachines, versterking merk, groter bereik via social media, verhogen autoriteit in niche en verhogen van ROI.

lees verder

7 redenen waarom je absoluut een website nodig hebt voor je bedrijf

Een professionele website is onmisbaar voor elke online aanwezigheid. Leer hoe het je zakelijke groei kan stimuleren, je betrouwbaarheid versterkt en je klanten een gemakkelijke manier biedt om contact te maken.

lees verder

Waarom domeinnaam belangrijk is voor je website: 3 gouden tips

Een domeinnaam is belangrijk voor vindbaarheid van je website. Lees onze blog over waarom een domeinnaam belangrijk is en hoe je de juiste kiest voor je bedrijf of persoonlijke merk.

lees verder

De top 10 manieren om online te groeien en te blijven groeien

In de digitale tijd is online groei belangrijk voor elk bedrijf. Leer hoe je groeit met onze top 10 manieren; van website optimalisatie tot sociale media en lead generatie. Onze blog legt uit hoe je jouw online groei kunt versnellen en je bedrijf of persoonlijk merk laat floreren.

lees verder

4 tips om te investeren in online promotie

Online promotie is een belangrijk onderdeel van elke zakelijke strategie. Het helpt u bij het bereiken van nieuwe klanten en het versterken van uw online aanwezigheid. In deze blog delen we 4 tips om in te investeren in online promotie, van het gebruiken van sociale media tot het inzetten van influencers en het genereren van leads.

lees verder

3 redenen om je domeinnaam nooit zomaar op te zeggen

Een domeinnaam is de basis van je online aanwezigheid. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze zoeken naar je bedrijf of persoonlijke merk. In deze blog geven we 3 redenen waarom je je domeinnaam nooit zomaar op moet zeggen, van het behouden van je online aanwezigheid tot het beschermen van je merk en het behouden van je zoekmachineposities.

lees verder

Een sterk webdesign en goede hosting zijn belangrijk

Een sterk webdesign en goede hosting zijn belangrijke onderdelen van elke website. Het kan bepalend zijn voor hoe gebruikers je website ervaren, hoe goed je website presteert en hoe goed je website gevonden wordt. In deze blog bespreken we waarom een sterk webdesign en goede hosting zo belangrijk zijn voor je website.

lees verder

Verdienen met je .nl-domeinnaam

Nederlandse zzp'ers zijn het meest online van alle landen. Leer hoe een eigen website & domeinnaam jouw succes & opbrengsten kan vergroten. Onze blog legt uit hoe veel zzp'ers verdienen met hun website, welke branche het meest succesvol is en tips om meer te verdienen met je .nl

lees verder

Waarom een .nl in plaats van een .com?

Een .nl domeinnaam kan een aantrekkelijke optie zijn voor bedrijven en individuen die hun online aanwezigheid in Nederland willen versterken. In deze blog bespreken we de voordelen van een .nl domeinnaam in vergelijking met een .com domeinnaam, van lokale zoekresultaten tot betrouwbaarheid en geloofwaardigheid.

lees verder

Zo kies je stap voor stap de juiste domeinnaam

Het kiezen van de juiste domeinnaam is van groot belang voor de online aanwezigheid van je bedrijf of persoonlijke merk. In deze blog geven we stap-voor-stap instructies over hoe je de perfecte domeinnaam kunt kiezen, van het overwegen van zoekwoorden tot het opstellen van een lijst met opties en het testen van beschikbaarheid.

lees verder

Registreer snel en eenvoudig je .nl-domeinnaam

Het registreren van een .nl domeinnaam is een belangrijk onderdeel van elke online aanwezigheid. Het is eenvoudig en snel te doen en kan je online aanwezigheid in Nederland versterken. In deze blog laten we zien hoe je eenvoudig en snel je .nl domeinnaam kunt registreren, van het controleren van beschikbaarheid tot het voltooien van de registratie.

lees verder

Compra bestaat 25 jaar!

Op zoek naar een domeinnaam? Compra.nl is de plek waar je moet zijn! Wij bieden een brede selectie van domeinnamen aan, van .nl tot .com, en alles daartussenin. Maar dat is nog niet alles, bij Compra.nl kun je nu profiteren van onze speciale aanbieding: 25% korting op alle domeinnamen. Lees in deze blog hoe je gebruik kunt maken van deze aanbieding en hoe je je domeinnaam snel en eenvoudig kunt registreren.

lees verder

SIDN Jaarverslag 2019

Het SIDN Jaarverslag 2019 biedt een interessant inzicht in de ontwikkelingen en trends rondom domeinnamen in Nederland. In deze blog bespreken we de belangrijkste bevindingen uit het verslag, waaronder de groei van het aantal geregistreerde domeinnamen, de populariteit van verschillende domeinextensies en de rol van SIDN in het beheer en bescherming van domeinnamen in Nederland.

lees verder

Website laten maken voor 250,-

lees verder

Top 1 mln vrije .uk domeinen

lees verder

2,5+ miljoen uk-domeinen komen per 1 juli 2019 vrij

lees verder

Waarom is een eigen domein belangrijk?

lees verder

Waarom je eigen naam als domeinnaam?

lees verder

Gegevens bezoekers bij veel bedrijfswebsites niet goed beveiligd

lees verder

Steeds meer domeinnamen gekoppeld aan eenvoudige website

lees verder

Zzper heeft baat bij website

lees verder

Gratis pizza, de kracht van het internet!

lees verder

Google gaat web surfen veiliger maken

lees verder

.SHOP domein voor online en offline winkels

lees verder

Google geeft snelle en veilige websites voorrang

lees verder

Meer bezoekers en omzet via je website

lees verder

One Page Website zelf maken

lees verder

UK domein actief

lees verder

Content is king!

lees verder

Stop met het schieten van losse flodders!

lees verder

Ondernemers, ga allemaal op zoek naar goede content!

lees verder

Content marketing is de trend voor 2013

lees verder

Laat uw klanten voor u werken!

lees verder

Help! Ik heb een Facebook pagina!

lees verder

Hup ondernemers, allemaal aan de mobiele websites!

lees verder

iPhone App: Sexy en slim

lees verder

Twitter is te groot om te negeren!

lees verder

Facebook voor klanten, klanten en nog meer klanten

lees verder

Scannen is business! - Consumenten zijn er klaar voor...

lees verder

Gamification, het creeren van webjunkies

lees verder

De macht van sociale media

lees verder

Meten is weten is meer geld

lees verder

Tikfouten zijn Big Business

lees verder

De macht van de evolueerde consument

lees verder

Mobiel internet - oude wijn in nieuwe zakken?

lees verder

E-commerce: versimpel de zaken en maak meer winst

lees verder

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp