Menu
Starten

De eerste stap voor je online succes is een eigen domein.

Wij kunnen dit zeer snel en voordelig voor je regelen. Breng je ideeën in de praktijk. Claim je online plaats met een domein.Heb je al een domein?
Verhuis je domein in een paar eenvoudige stappen naar Compra.

Eerlijke prijzen zonder verborgen kosten

Een domein kopen bij Compra is eenvoudig en ongecompliceerd. Er zijn geen verborgen kosten, prijsverhogingen of advertenties.


Domeinregistratie eerlijke prijzen

Eerlijke domein prijzen

Lage initiële kosten

Vernieuwt tegen hetzelfde tarief

Veilig en betrouwbaar domein

Veilig en betrouwbaar DNS

SSL certificaten inbegrepen

WHOIS privacy inbegrepen

Domeinregistratie

Eenvoudig en snel je domein registreren inclusief koppelen aan je website, spam-vrije placeholder of doorsturen naar je website.


DOMEIN PRIJZEN

Veilig en betrouwbaar domein


Veilig en betrouwbaar DNS

Ervaar de snelheid en veiligheid met DNS-servers die worden uitgevoerd op onze infrastructuur.

Gratis WHOIS privacy

Wij nemen privacy serieus. Wij bieden automatisch WHOIS-privacy voor alle in aanmerking komende domeinen, gratis.

Gratis SSL-beveiliging

Elk domein dat naar een one page website verwijst, wordt geleverd met een gratis SSL-certificaat, zodat je bezoekers kunnen zien dat je website veilig is.


DOMEIN ZOEKEN
Veilig en betrouwbaar domein
Eenvoudig en snel domein registreren

Domein registreren?


Eenvoudig en snel je domein registreren doe je bij Compra.

Niets ingewikkelds. Het is het proces van het vinden van een online adres (zoals compra.nl of compra.eu) en dan aanmelden om het te gebruiken. Registreer al je domeinen bij Compra zodat je ze op één plek kunt beheren. Als je het eenmaal hebt geregistreerd, kan je het houden zolang je de jaarlijkse registratiekosten blijft betalen.

01 Zoek naar je naam, bedrijf of merknaam.
02 Controleer de beschikbaarheid van domein op domeinextensies.
03 Selecteer een of meer domeinnamen en domeinextensies.
04 Afrekenen en betalen.


DOMEIN ZOEKEN

Wat is het domein van een website?


Een website heeft als internetadres een domein.

Een domein is een adres op het internet voor website en e-mail. Door een url in te tikken, kom je op een website terecht. Het verschil tussen een domein en website is te vergelijken met een huis. De domein is het adres en website is het huis. Als je een website hebt koppelen wij je domein natuurlijk gratis aan je website.


DOMEIN ZOEKEN
Domein versus website
Domein placeholder

Domein placeholder?


Een domein placeholder is een (bij ons gratis) tijdelijke pagina totdat je website klaar is.

Niet klaar om een website te laten maken? Geen zorgen. Wanneer je je domein registreert bij ons, zetten wij een nette, spamvrije en tijdelijke pagina (die wordt getoond totdat de definitieve website klaar is om online te gaan) gratis op terwijl je de laatste hand laat leggen aan je visie.


DOMEIN ZOEKEN

Domein doorsturen?


Eenvoudig domein doorsturen naar je website met onze gratis doorstuurdienst.

Doorsturen is ideaal als je naast je website een extra domeinnaam hebt. Je kan zonder ingewikkelde instellingen al het verkeer van je .com domein naar bijvoorbeeld je .nl domein (waar je website op staat) doorsturen.


DOMEIN ZOEKEN
Domein doorsturen
YWaarom een domein?

Waarom een domein?


Eigen unieke plek op het Internet

Je domein is onderdeel van je merk. De naam die je kiest voor je domein laten zien wat belangrijk is voor je bedrijf.

Je online adres voor e-mail en website

Je e-mail en website hebben een simpel, makkelijk te onthouden adres nodig. Dat is je domein. Een goede domein kan je makkelijk communiceren.

Noodzakelijk voor je online succes

Een eigen domein komt professioneel over en je laat iedereen zien dat je je bedrijf serieus neemt.


DOMEIN ZOEKEN

Wat is de juiste domein?


Houd het kort en eenvoudig

Korte domeinnamen zijn altijd beter. Kortere, simpele namen zijn makkelijker te onthouden.

Merk en zoekwoorden gebruiken

Als je relevante woorden gebruikt, ben je beter te vinden met een zoekopdracht. Je domeinnaam moet je merk, product of dienst weergeven.

Alternatieven overwegen

Als je eerste keuze niet beschikbaar is, maak je geen zorgen. Wij helpen je graag naar het zoeken van alternatieven.


DOMEIN ZOEKEN
Wat is de juiste domein?
Domein verhuizen

Domein, website of e-mail verhuizen?


Domein verhuizen

Alleen je domein verhuizen? Met onze domein overstapservice verhuizen wij je domein gratis.

Website verhuizen

Doormiddel van onze website overstapservice verhuizen wij snel en zonder problemen je website. Hiermee regelen alles voor je, jij hoeft niets te doen en je website blijft gegarandeerd gewoon werken.

E-mail verhuizen

Met onze e-mail overstapservice verhuizen wij alle e-mailadressen inclusief de berichten per e-mailadres.


Wat kun je doen als je gewenste domein al in gebruik is?


Wanneer je een geweldige domeinnaam hebt bedacht en erachter komt dat deze al in gebruik is, is er geen reden tot paniek. Hier zijn een aantal handige tips om een andere domeinnaam te vinden die net zo goed werkt, of om de gewenste domeinnaam alsnog te claimen:

  • Een kleine wijziging aanbrengen: een vergelijkbare naam is mogelijk nog wel beschikbaar als de exacte domeinnaam die je wilt gebruiken al in gebruik is.
  • Een andere domeinextensie gebruiken: pas de extensie aan om de gewenste domeinnaam te houden. Er zijn veel TLD's beschikbaar die relevant voor je kunnen zijn.
  • Eenvoud is de sleutel tot een goede domeinnaam: vermijd koppeltekens, cijfers of vreemde spelling om je domeinnaam eenvoudig te houden.
  • Bij je 1e keuze blijven: soms is het de moeite waard om te proberen je favoriete naam alsnog te claimen.
  • Proberen te kopen: je kunt aanbieden om de naam die je wilt van de huidige eigenaar te kopen.
  • Juridische stappen: als je de eigenaar bent van het handelsmerk dat in de domeinnaam wordt gebruikt, kun je mogelijk juridische stappen ondernemen om de domeinnaam te claimen.
  • Opnieuw beginnen: de eenvoudigste en beste optie kan zijn om een nieuwe naam te bedenken, om problemen te voorkomen en niet te streven naar perfectie.

DOMEIN ZOEKEN
Wat is de juiste domein?
Domein verhuizen

Online veiligheid checkup voor je domein

Ontdek met onze gratis online veiligheid checkup of jouw domein, website en e-mails voldoen aan moderne internetstandaarden voor veiligheid en betrouwbaarheid, zonder dat je technische kennis nodig hebt. We controleren onder andere of jouw website een beveiligde verbinding heeft, toegankelijk is voor iedereen, beschermd is tegen hacks en of jouw e-mails veilig aankomen. Na de test ontvang je een eenvoudig te begrijpen rapport met concrete verbeterpunten, zodat je jouw online aanwezigheid kunt versterken en een zorgeloze online ervaring kunt creëren voor jou en jouw gebruikers.


CONTACT OPNEMEN

Waarom een .nl-domein?


Betere vindbaarheid, meer traffic

.nl is de extensie van Nederland. Mede daarom worden domeinnamen die eindigen op .nl sneller getoond in Nederlandse zoekresultaten dan andere domeinnamen. Dit effect wordt versterkt, doordat gebruikers in hun zoekresultaten sneller klikken op .nl-domeinnamen. Daardoor neemt de gebruikersrelevantie van een .nl sneller toe dan die van andere domeinnamen. Dit leidt tot een hogere ranking in zoekmachines en dus meer business voor jou als ondernemer.

Meer vertrouwen is meer conversie

Niet alleen klikken gebruikers sneller op een .nl, zij vertrouwen een .nl-domeinnaam ook sneller. Dat verlaagt de drempel om op een .nl-website zaken te doen. Sterker nog: wanneer het belang van een transactie hoger wordt neemt de voorkeur voor .nl bij een gebruiker toe.

.nl is het Nederlandse domein: veilig, dichtbij en vertrouwd

Vertrouwen wordt versterkt doordat consumenten graag zaken doen met een partij die dichtbij is. Ook online. Als het Nederlandse domein heeft .nl die associatie meer dan welk ander domein dan ook. Gebruikers vinden vooral ‘dichtbij’, ‘vertrouwd’, ‘betrouwbaar’, ‘veilig’ en ‘waardevast’ bij het .nl-domein passen.


DOMEIN ZOEKEN
.nl-domein
.com-domein

Waarom een .com-domein?


Gebruik een domein dat de hele wereld kent.

Een .com-domein wordt vooral gebruikt door commerciële websites. Internationaal opererende organisaties geven de voorkeur aan een .com-domein boven een landen domein zoals een .nl-domein.

Wanneer mensen aan websites denken, wordt dit vaak gekoppeld aan een .com-domein. Ze zijn tegenwoordig zo gewoon dat het waarschijnlijk het domein is dat je wilt wanneer je je nieuwe onderneming begint. Het goede nieuws is dat er momenteel veel .com-domeinen beschikbaar zijn.

Het helpt bij de "brandability", want laten we eerlijk zijn: een .com ziet er gezaghebbender uit, komt vaker voor en is populairder dan alle andere opties. Het is memorabel - onze hersenen zijn ingesteld op "dot com"!

Een website met een .com-domein verbetert de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Als ondernemer zijn betrouwbaarheid en vertrouwen de sleutel tot succes. Mogelijke klanten zullen hun geld niet aan je producten uitgeven als ze je bedrijf niet vertrouwen.


DOMEIN ZOEKEN

Laat ons je dream team zijn.


We kennen het web.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, hebben wij het een en ander geleerd over domeinnamen en hoe ze voor je bedrijf kunnen werken.

We zien je graag gelukkig.

Wanneer je kiest voor onze domein diensten, wordt je deel van ons team. Wij werken met je samen tot we jou visie hebben bereikt of overtroffen.

We weten dat je tijd waardevol is.

Onze taak is je domein. Je gespecialiseerd team zal snel achter de schermen werken om het voor elkaar te krijgen, zodat je je kunt blijven concentreren op het runnen van je bedrijf.


AFSPRAAK MAKEN
Dream Team
Klaar om te starten?

ALL-IN-ONE

Klaar om te starten?

Domein. Website. Marketing.

Laat ons je helpen met het online verkopen van je: product, dienst, bedrijf en verhaal.


STARTEN AFSPRAAK MAKEN

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp