Menu
Starten
Website voor Abcor, het andere merkenbureau
Website voor Abcor, het andere merkenbureau

Website voor Abcor, het andere merkenbureau

 

De website, beschikbaar op abcor.nl, is specifiek ontworpen om ondernemers te helpen hun merkwaarde te verhogen en hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

De website biedt een overzicht van de diensten van Abcor, waaronder merkstrategie, merkidentiteit, merkpositionering en merkcommunicatie. Er is ook een sectie waar ondernemers hun merken kunnen laten evalueren door Abcor's team van experts.

Ons team van professionele website bouwers heeft hard gewerkt om een website te creëren die gebruiksvriendelijk is en de bezoekers in staat stelt om snel de informatie te vinden die ze zoeken. We geloven dat deze website een waardevolle tool zal zijn voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het verhogen van hun merkwaarde en hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen, en we zijn trots dat we een bijdrage hebben geleverd aan dit project.

 

 

De uitdaging

Merkenbureau Abcor wil haar corporate website opnieuw laten ontwikkelen, zodat deze aansluit op de nieuwe ontwikkelingen op internet. De nieuwe site dient de positionering van het kantoor uit te ademen: dat andere merkenbureau. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat Abcor haar gezicht laat zien met een eigentijdse corporate website, die een duidelijke en onderscheidende propositie neerzet?

 

De oplossing

Naast de persoonlijke klik geeft kennis van zaken en vernieuwend bezig zijn de doorslag bij het maken van de keuze voor een kantoor. Daarom heeft Compra op dit idee het concept 'dat andere merkenbureau' in de website gebouwd. De corporate site laat zien welke expertise Abcor heeft en communiceert haar kennis op een eigen en andere wijze dan haar concurrenten. Zelfs het internetadres https://merkenbureau.abcor.nl is anders. Het is een beveiligde website en laat direct de kernactiviteiten van Abcor zien.

 

Het resultaat

Compra is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de website. De website is snel en wordt perfect op mobiel weergegeven. Het resultaat is een waardige en onderscheidende online aanwezigheid van merkenbureau Abcor.

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp