Menu
Starten
Mindboxing: Een professionele WordPress website door Compra
Mindboxing: Een professionele WordPress website door Compra

Wordpress website voor mindboxing.nl


Onlangs hebben we de nieuwe WordPress-website voor onze klant, mindboxing.nl, voltooid.


Vanaf het begin was het duidelijk dat mindboxing.nl op zoek was naar een professionele website die hun merk goed zou weergeven en gemakkelijk te gebruiken zou zijn voor hun bezoekers. Samen met een team hebben ze hun doelen en wensen besproken en we hebben een ontwerp gemaakt dat aan al hun eisen voldeed.

Het ontwerp van de website was niet alleen professioneel en visueel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te navigeren en aan te passen aan mobiele apparaten. We hebben ook zorgvuldig geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat mindboxing.nl gemakkelijker te vinden is voor hun doelgroep.

Ons team was ook verantwoordelijk voor het toevoegen van diverse functies en integraties, zoals bestel mogelijkheden, social media-knoppen en een nieuwsbriefinschrijfformulier. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen met mindboxing.nl en zich kunnen aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Na testen en finetunen is de nieuwe website van mindboxing.nl eindelijk live gegaan en het resultaat is geweldig. Mindboxing.nl is zeer tevreden met het eindproduct en we zijn ervan overtuigd dat de website zal bijdragen aan de groei van hun bedrijf.

We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een professionele en effectieve online aanwezigheid voor mindboxing.nl en we werken al weer samen aan deze en nieuwe projecten.

 

mindboxing.nl

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp