Menu
Starten

Bescherm je naam en logo met een merk

Als ondernemer is het beschermen van je naam en logo door middel van merkregistratie en merkbewaking cruciaal om je exclusieve rechten op het merk te waarborgen en te voorkomen dat anderen er gebruik van maken. Daarom bieden we een gratis merkonderzoek aan als eerste stap in dit proces.


START GRATIS MERKONDERZOEK


  • Snel inzicht - Vul onze vragenlijst in, ontdek je mogelijkheden in 1 minuut.
  • Snelle reactie - Verwacht binnen 1 uur een reactie van ons.
  • Snelle vastlegging - Je merk kan al binnen 1 dag geregistreerd worden.
  • Vrijblijvend - Jij beslist na onze merk- en domeinnaam controle.
  • Persoonlijke Begeleiding - Onze specialisten staan altijd klaar voor jou.
  • Vertrouwelijk - Jouw gegevens zijn veilig bij ons, geen spam.

Je merk voor bescherming van je identiteit

Merk

Merkregistratie

Merkregistratie maakt het mogelijk om exclusieve rechten op je merk te verkrijgen en te voorkomen dat anderen hetzelfde of vergelijkbare merken gebruiken.

MERKREGISTRATIE

Merkbewaking

Online merkbewaking is belangrijk voor het beschermen van je merkrechten door regelmatig te controleren op domeinnaam- en logogebruik zonder toestemming.

MERKBEWAKING

Ebook: Hoe bescherm je je merk in het digitale tijdperk?

Leer hoe je online dreigingen voor je merk kunt identificeren en oplossen, inclusief checklist.

GRATIS EBOOK DOWNLOADEN

Merkregistratie

Een veel voorkomende vergissing onder ondernemers is dat ze denken dat registratie van hun merknaam of handelsnaam bij de Kamer van Koophandel en zelfs het bezit van een domeinnaam met dit merk, betekent dat ze volledig beschermd zijn. Dit is echter helaas niet het geval.

Om je merk daadwerkelijk te beschermen, is het van groot belang om het te registreren in een merkenregister. Hierdoor bewijs je jouw exclusieve rechten op het merk en sta je juridisch sterk wanneer derden hetzelfde of vergelijkbare merken gebruiken. Registreer daarom je merk zo snel mogelijk en bescherm je onderneming voor de toekomst.


MERKREGISTRATIE
Merk
Merk

Merkbewaking

Online merkbewaking is een essentieel onderdeel van het beschermen van je merk. Het is belangrijk om te controleren of domeinnamen niet lijken op je merk en of je logo op websites niet wordt gebruikt zonder toestemming. Hierdoor kun je in een vroeg stadium inbreuk op je merkrechten waarnemen en actie ondernemen.

Door middel van regelmatige monitoring van domeinnamen en websites, kun je snel actie ondernemen als iemand probeert je merkrechten te schenden. Dit beschermt je merk en helpt bij het waarborgen van de waarde en het vertrouwen van je merk. Zorg er daarom voor dat je online merkbewaking op een regelmatige basis uitvoert en neem snel actie bij eventuele inbreuken.


MERKBEWAKING

Laat ons je dream team zijn.

We helpen je graag.


Dream Team

We kennen het web.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, hebben wij het een en ander geleerd over merken en hoe ze voor je bedrijf kunnen werken.

We zien je graag gelukkig...

Wanneer je kiest voor onze diensten, wordt je deel van ons team. Wij werken met je samen tot we jou visie hebben bereikt of overtroffen.

We weten dat je tijd waardevol is.

Onze taak is je merk. Je team zal snel achter de schermen werken, zodat je je kunt blijven concentreren op het runnen van je bedrijf.


MERK

Klaar om te starten?

Merkregistratie. Merkbewaking.

Laat ons je helpen met je merk voor je bedrijf.


STARTEN AFSPRAAK MAKEN
Klaar om te starten?

Hulp nodig? Bel via 071 3410161 of WhatsApp